today26 Nisan 2024 Cuma Saat 12:10
Başkan Şanverdi'den Kaymakam Güler'e Veda Yemeği‏

Reyhanlı'da 5 yıldır görev yapan ve tayini İzmir İli Çiğli İlçesi'ne çıkan Kaymakam Dr.Yusuf GÜLER onuruna Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ, Hanzade Otelde yemek verdi.Yemeğe Vali yardımcısı, Garnizon Komutanı, adli yargı mensupları, İlçe Emniyet Müdürü, Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda Başkanları, Reyhanlı Meslek Yüksek Okulu Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, İlçe Müdürlerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli her seviyedeki amir ve yöneticiler, tüm muhtarlarımız, vakıf ve dernek yöneticileri, Suriyeli vatandaşların dernek başkanları, Kaymakamlık personeli, katılırken, Belediye Müdür ve amirleri de yemeğe eşlik etti.

Yemeğin ardından Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ, Reyhanlı’daki görevini tamamlayan Kaymakam Dr.Yusuf GÜLER’e veda konuşması yaparak şunları söyledi; "İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Kendisinden bir gün bile bu durumdan rahatsız olduğuna şahit olmadım, en zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır, bir çok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. Hepinizin huzurunda kendisinde helallik diliyorum hakkını helal etmesini istiyorum, yeni görevinde başarılar dileyerek yolu ve bahtı açık olsun, bizden yana hakkımız helal olsun. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum, Reyhanlı'da da bir evinin olduğunu buradan hatırlatmak isterim, her zaman burada onu misafir etmekten sevinç duyarız. Kendisini tanıdığım için çok memnumum ve çok özleyeceğimizi söyleyebilirim. Ama dostluğumuz ömür boyu sürecek” dedi.

Daha sonra veda konuşmasını yapmak üzere kürsüye Reyhanlı Kaymakamı Dr.Yusuf GÜLER geldi. GÜLER, "Reyhanlı Kaymakamlığı görevini yürütürken; Valimizin, Garnizon Komutanlığımızın, İlçe Belediyemizin, adli yargı mensuplarımızın, tüm siyasi parti yöneticilerimizin, Belediye Meclisi Üyelerimizin, tüm meslek teşekküllerimizin, odalarımızın başkan ve üyelerinin, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli her seviyedeki amir, memur ve işçi arkadaşlarımın, tüm muhtarlarımızın özellikle büyükşehir olmadan önce sık sık muhtarlarımızla görüşüyordum, vakıf ve dernek yöneticileriyle, benim vefakar Kaymakamlık personelimin, ulusal ve yerel basın temsilcilerinin ve muhterem Reyhanlılı hemşerilerimin büyük destek ve yardımlarını gördüm. Kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Zaman zaman üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz oldu ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarım kimseler varsa onlardan özür diliyor ve helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun. Ben inanıyorum ki burada bu ilçe de yüzlerce evim olduğunu düşünüyorum, yine aynı şekilde yeni görev yerime de sizleri bekliyorum orda da sizlerin bir aile dostunuz olduğumu bir eviniz olduğunu unutmamanızı diliyorum. Bende Reyhanlı'dan ayrılırken arkamda önemli hizmetler ve miraslar bıraktığıma inanıyorum. Görev süresince bana desteklerini esirgemeyen eşim ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Reyhanlı'lara çok teşekkür ediyorum, onların destekleri olmasa bu hizmetler olmazdı. Reyhanlılıları unutmam mümkün değil" dedi.

Program sonunda ise GÜLER’e çeşitli hediyeler verildi. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ Hizmet anısı plaketi ve kol saati, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin ZAROĞLU ilçeye özgü işlemeli tavla, Türkiye - Suriye Dostluk Derneği Başkanı Dr. Abdulhamit Tahhan ve Orıent Kaymakam beyin resminin mozaik taşı ile işlendiği tablo aynı şekilde Başkan ŞANVERDİ'nin de resminin mozaik taşıyla işlendiği tablolar hediye ettiler. Kaymakam GÜLER masaları tek tek dolaşarak tüm davetlilere teşekkür etti ve ardından tüm davetlilerle tokalaşarak vedalaştı.