today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 02:38
Başkanımız Kentimize Yeni Bir Katı Atık Toplama Aracı Kazandırdı

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; Türkiye Belediyeler Birliği ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde hibe yoluyla kentimize yeni bir katı atık toplama aracı daha kazandırdı.

Başkanımız konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; "Kentimiz her geçen gün hızla büyümekte ve nufusunu arttırmakta olan bir şehirdir. bu duruma paralel olarak belediyemize daha fazla görevler düşmekte ve araç gereç ihtiyacı doğmaktadır. Reyhanlı Belediyesi olarak halkımıza daha kaliteli, daha hızlı ve daha modern bir hizmet sunabilmek için tüm alanda çalışmalarımız devam etmektedir. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılmak üzere 1 adet katı atık toplama aracını Türkiye Belediyeler Birliği ile yapmış olduğum görüşmelerden olumlu sonuç alarak envanterimize kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bu aracımız gerekli tescil işlemlerinin ardından derhal halkımızın - hizmetine girecektir.Kentimizi daha temiz ve daha yaşanılır duruma getirebilmek için personelimizin tamamı ile halkımızın emrindeyiz. Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu aracı kentimize kazandıran Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Dr. Kadir Topbaş Beyefendiye ve T.B.B. Genel Sekreteri Sayın Hayrettin Güngör Beyefendiye Reyhanlılı hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum" dedi.