today28 Nisan 2024 Pazar Saat 08:50
Başkanımız Kermesin Açılışını Gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi ve beraberinde bulunan Akparti Reyhanlı İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Necmettin Zaroğlu ile birlikte, Reyhanlı Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneğinin hazırlamış olduğu kermesin açılışını gerçekleştirdiler.

Başkanımız yapmış olduğu açılış konuşmasında; "Saygıdeğer misafirler, talebeler yararına yapılan kermesimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel günde böyle güzel bir programı organize eden hocalarımıza çok teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere hayırsever vatandaşlar tarafından imece usulü ile hiçbir karşılık beklenmeksizin yapılan yemekler ve el işlerinden elde edilen gelirlerin, Kur’an-ı Kerim öğrenen talebelerimiz yararına harcanacak olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Tüm Reyhanlı halkımızı kermese davet ediyorum. Allah emeği geçen herkesten razı olsun" dedi. Başkanımız yapmış olduğu konuşmasının ardından kurdele kesimini gerçekleştirdi ve stantları gezerek kermeste gönüllü çalışan hayırsever vatandaşları tek tek tebrik etti.