today10 Mayıs 2024 Cuma Saat 09:27
Başkanımız, Koca Ailesinin Mutluluğunu Paylaştı

Reyhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Hoş geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebeklerimize, içerisinde bebeklerin günlük ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmış hediye paketlerinin verilmesine devam ediliyor.

Bayır Mahallesi'nde ikamet eden Abdullah ve Emine Koca çiftinin 26.05.2016 tarihinde dünyaya gelen biricik bebekleri Fatmanur’un hediyesini Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, makamında takdim etti. Başkanımız konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; Ülkemizin yaş ortalaması her geçen gün yükselmektedir. Genç nüfusa olan gereksinimimiz ise hızla artmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum oranını arttırma yönündeki gayretlerini basın yayın kuruluşlarından memnuniyetle müşahade ediyoruz.  Her doğan çocuğa devletimiz tarafından belirli oranlarda maddi yardım yapılmaktadır. Reyhanlı Belediyesi olarak bizde "Hoşgeldin Bebek" projesini geliştirdik. Kurumumuza yapılan her müracaatı değerlendirerek ailelere ulaşıyoruz. Yeni dünyaya gelen bebeklerimizin ihtiyaçlarına hitap eden çam sakızı çoban armağanı hediye sepetimizi Belediye görevlilerimizce hak sahiplerine ulaştırmaya gayret ediyoruz. Fatmanur bebeğimiz, ailesine hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah" dedi.