today26 Nisan 2024 Cuma Saat 08:59
Başkanımız Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Onuruna Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Hatay Valiliği ev sahipliğinde 24 Haziran 2015 Perşembe günü Ottoman Otel'de şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğine, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ve eşi Hanımefendi Halime Şanverdi, Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’nın yanı sıra eşi Hanımefendi Sevim Topaca, 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, H. Volkan Köksal, Bilal Ölmez, Fahrettin Göncü, Kadir Sertel Otcu, Bilal Bozdemir, Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, kurum müdürleri ve eşleri katıldı.