today26 Nisan 2024 Cuma Saat 17:30
Başkanımız Ufuk-Der’in Kermesine Katıldı

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi ile beraberindeki Akparti İlçe Başkanımız Musa Yüksekgönül ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Aslan; Ufuk-Der’in Kermes standının açılışını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi; Kurdele kesimi esnasında yapmış olduğu açıklamada; "Saygıdeğer misafirler, Ufuk-Der’in eğitim yararına hazırlamış olduğu kermesimize hepiniz hoş geldiniz. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen bir kermesimizin daha açılışını yapmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bildiğiniz üzere; gönüllü katılımcıların imece usulü ile hazırladığı bu güzel sunumun gelirleri, eğitim yararına kullanılmaktadır. Bu güzel hizmette emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah yapmış olduğunuz bu hizmeti kabul etsin inşallah. Tüm halkımızı, kermesimizdeki bu nefis yemekleri tatmaya davet ediyorum" dedi.