today26 Nisan 2024 Cuma Saat 13:35
Başkanımız, Yardımeli Derneği Geçici Eğitim Merkezi Yıl Sonu Etkinliklerine Katıldı

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi; Yeşilova Mahallesi'nde Suriyeli misafirlerimizin çocuklarına eğitim veren Yardımeli Derneği Geçici  Eğitim Merkezinin hazırlamış olduğu yıl sonu etkinliklerine katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan etkinliklerin ardından söz alan başkanımız yapmış olduğu açıklamasında; ’"Saygıdeğer Katılımcılar, sevgili öğrenciler… Yoğun bir eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.  Eğitim yılı açılışında söz verdiğimiz gibi eğitim öğretim yılı kapanışında da birlikte olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Sevgili öğrenciler sizlerin bizim evlatlarımızdan hiçbir farkınız yoktur. Sizin eğitiminize devam etmeniz bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Eğitimlerinizi daha modern okullarda alabilmeniz adına Kaymakamlığımız, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle koordineli çalışmalarımız devam etmektedir. Reyhanlı Belediyesi olarak kalıcı okullar için  bedelsiz arsalarımızı tahsis ettik.Eğitim binalarınızın bir kısım inşaatı devam ederken bir kısmının da projeleri son aşamaya gelmiştir. Allahın izni ile yeni eğitim öğretim yılında Suriyeli misafirlerimizin çocuklarına eğitim veren okulların sorunlarını en aza indirmeyi öngörmekteyiz. Yaz tatiline girmeye hazırlandığımız şu günlerde 850 öğrencimize  Belediyemiz imkanları ile alınan ayakkabıları dağıtacağız. Güle güle giyin inşallah. Bizler sizin her zaman yanınızdayız. Devletimiz sizinle, milletimiz sizinle, Liderimiz, önderimiz, Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizinle. Üzülmeyin, bu zulüm elbet bir gün bitecek ve ülkenize tekrardan gidecekseniz. Allah Yar ve Yardımcınız olsun inşallah" dedi.