today26 Nisan 2024 Cuma Saat 21:25
Başkanımız Ziraat Odası Başkanını Ziyaret Etti

Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi; Ziraat odası üyelerinin oyları ile seçilen başkan Şemsettin Cünedioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı sayın Cünedioğlu; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkanlığı süresi içerisinde bitirmeyi planladığı projelerle ilgili başkanımız sayın Şanverdi’ yi bilgilendirdi.

Başkan Cünedioğlu; ‘’ Ziraat Odasının bulunduğu hizmet binası Reyhanlı halkımıza hizmet verebilmek için yetersiz kalmakta, Kaymakamlık ve İlçe Tarım Müdürlüğüne uzak mesafede bulunmaktadır. Evrak konusunda eksiği olan Özürlü,yaşlı veya gidip gelebilecek aracı olmayan çiftçilerimiz için bu mesafe eziyet olmaktadır. Bunu sıkıntıları ortadan kaldırabilmek amacı ile Kaymakamlık ve İlçe Tarım Müdürlüğümüze yakın bir yere hizmet binası yapabilmek için yer arayışımız devam etmektedir. Ayrıca biri yönetici olmak üzere toplam 8 danışman mühendisimizi saflarımıza katarak Çiftçilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet etmeyi planlamaktayım. Danışmanlarımız çiftçilerimizle el ele verip az masrafla daha kaliteli ürünler elde etmek için  var gücü ile   çalışacak,Ekim zamanından önce başlamak üzere köy köy,mahalle mahalle gezerek çiftçilerimizi bilinçlendirme, tarla başında uygulamalı dersler vererek hizmet edeceklerdir. Bende bir çiftçi olarak çiftçilerimizin sıkıntılarını biliyorum. Sayın başkanım Allahın izni, ilçe Kaymakamımız ve sizinde bürokrasi desteğiniz ile çiftçilerimizin bu sıkıntılarına topyekün çözüm üreteceğiz.’’ Dedi. Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi; ‘’ Öncelikle yeni göreviniz; size, ailenize ve ilçe halkımıza hayırlı olsun. Sizi yakından tanırım. Aynı zamanda mahallemiz olan Bükülmez muhtarı olarakta sizin mahalle halkı  ile diyaloglarınızı ve çalışmalarınızı herzaman takdirle karşılarım. Çiftçilikte yılların verdiği tecrübenize de güvenirim. Geçim kaynağı çiftçilik olan vatandaşlarımıza hizmet etmekte, size büyük görevler düşmektedir. Bu ağır sorumluluğunda üstesinden geleceğinize inancım sonsuzdur. Ben ve belediye personelim herzaman halkımızın hizmetindeyiz. Üzerimize düşen görevler konusunda her zaman - sizin yanınızdayız. Halkımız hizmetin en iyisine en güzeline layıktır.’’ Dedi.