today26 Nisan 2024 Cuma Saat 21:29
Çukurova Belediyeler Birliği Reyhanlı’da Toplandı

Çukurova Belediyeler Birliği Encümen toplantısı Reyhanlı’da yapıldı. Her ay farklı il veya ilçelerde gerçekleştirilen Çukurova Belediyeler Birliği toplantısı Reyhanlı ilçesinde belediye geçici hizmet binasında yapıldı.

Birlik Başkanı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanlığında Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Kadirli Belediye başkanı Dr. Ömer Tarhan, Dörtyol  Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Çelemli Belediye Başkanı Hüseyin Özaydın ve A.B.B. Meclis üyesi Ahmet Asaf Uslu'nun katılımı ile yapılan encümen toplantısında, belediyelerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü belirtildi.

Bu arada 11 Mayıs Reyhanlı patlaması nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Çukurova belediyeler birliği üyelerine öğle yemeği verildi. Yemeğe Kaymakam Dr. Yusuf  Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Yıldız, eşi Hakim Cansu Yıldız,  Garnizon Komutanı J. Binbaşı Bülent Gülbaz ve Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.