today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 23:20
Emniyet Müdürümüz ve Yüzbaşımıza Veda Yemeği Düzenlendi

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ve Kaymakamımız Sayın Dr.  Yusuf Güler tarafından; Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Sayın Aydın Yıldız ile Yüzbaşı Sayın Erdoğan Yurtseven’ın İlçemizden ayrılışı nedeniyle onurlarına veda yemeği düzenlendi.

Hamamat Otel’de düzenlenen yemeğe çok sayıda davetli katıldı. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi yaptığı konuşmada; “Güzide ilçemizde görevini hakkıyla yapan sayın İlçe Emniyet Müdürümüzü ve Yüzbaşımızı  huzurlarınızda kutluyorum. Öncelikle çok iyi bir dost ve sorumluluk bilinci taşıyan bireyler olarak şehrimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarım İlçemizde asayiş ve huzuru sağlamak konusunda görevlerini layıkıyla gerçekleştirmiş, halkın saygı ve takdirini kazanmıştır. Yeni görev yerlerinde Başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakamımız Sayın Dr.  Yusuf Güler: yaptıkları konuşmada; tayin edilen Sayın Aydın Yıldız ile Yüzbaşı Sayın Erdoğan Yurtseven’e yaptıkları --------- hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.