today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 02:11
Geleneksel İftar Çadırı

Reyhanlı Belediyesi tarafından geleneksel olarak kurulan iftar çadırı bu yıl da konuklarını ağırlıyor. Belediye Hizmet Binası yanında kurulan iftar çadırında her gün 500 kişiye iftar veriliyor. İftar çadırında konuklara 3 çeşit yemek ve tatlı ikram ediliyor. Ayrıca ramazan etkinlikleri kapsamında 3 Temmuz Perşembe Günü Ahmet Kemal Bacak konseri ve semazen gösterimi yapılacaktır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi konuyla ilgili verdiği demeçte, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ayıdır. Bu mübarek ay bizlerde olanı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmayı hatırlatır. Bizlerde her yıl olduğu gibi Belediye Hizmet Binası yanında kurmuş olduğumuz iftar çadırımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Günde 500 misafirimizi ağırladığımız iftar çadırımızda personellerimiz büyük bir titizlikle çalışıyor. Ramazan ayı boyunca halkımızın hizmetine --------- açık olan iftar çadırımıza herkesi bekliyoruz" dedi.