today05 Mayıs 2024 Pazar Saat 18:02
Konuk Mahallesi Asfalt Çalışması

Başkanımız, Konuk mahallesinde yapımı devam eden ve son aşamaya gelen sıcak asfalt yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Muhtar ve vatandaşların talebi üzerine konuk mahallesinin Sıçanlı mevkii, Reyhanlı-Antakya karayoluna bağlantı kısmında araçların girişini kolaylaştıracak şekilde en kısa zamanda düzenleme yapılacağını bildirdi.

Ayrıca Başkanımız; "İlçemiz Tüm Mahalle ve sokaklarında üst yapı çalışmaları, parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. İlçemizin üst yapısı tamamlandıkça halkımız rahat ederek değişimi, gelişimi görmektedir. Daha güzel yaşanabilir olması için hizmetlerimizle her noktada olacağız. Her konuda ilçemiz için en iyisini yaparak iz bırakacağız" dedi.