today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 03:03
Öğretmenler Günü Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü M.Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi okulunda, Yahya Turan Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Etkinliklere Kaymakam Tuncay Dursun, Cilvegözü Sınır Kapısı Mülki Amiri Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karasu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hacı Nuri Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, daire müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesi ve emekli öğretmenler tarafından öğretmenlik mesleğinin anlatılması ile devam etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karasu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Yahya Turan Anadolu Lisesi öğrencileri şiir okudu ve öğrenciler tarafından hazırlanan resim - sergisinin açılışı yapılarak etkinlik son buldu.