today12 Mayıs 2024 Pazar Saat 03:46
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Zirve Yüzme Havuzu Açılışına Katıldı

Açılışa, Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, Mehmet Hacıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ile Reyhanlılı vatandaşlar katıldı.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi'nin yapmış olduğu açılış konuşmasında; "Saygıdeğer davetliler değerli misafirler… İlçemizin sevilen esnaflarından Sait Şanverdi ve Gazanfer Yıldız'a ilçemize böyle güzel bir hizmeti sundukları için şükranlarımı sunuyor, bol kazançlar diliyorum. Hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

İşletme sahibi Sait Şanverdi ve Gazanfer Yıldız yapılan havuzun ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, Havuzda yüzme kursları verileceğini ve su topu takımı kurulacağını belirtiler. Reyhanlılı gençleri yüzme sporuna teşvik edeceğiz. Yıllar önce kendi imkanları ile liglere katılan ve başarılar elde eden su topu takımını bugünün gençleri ile yeniden kurmayı ve Yıldızlar kulübü olarak liglere katılmayı planlıyoruz.

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi açılışın ardından yüzme havuzu tesisini gezerek, su topu takımı maçını izledi.