today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 09:40
REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI MİMAR MEHMET ÇÜTER’İN YENİ YIL VE MEKKE’NİN FETİH YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

Başkanımız Mimar Mehmet Çüter yeni yıl ve Mekke’nin Fetih yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKANIMIZ MİMAR MEHMET ÇÜTER Mesajında; “2018 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün hemşerilerimle paylaşıyor, 2019 yılının milletimiz ve bütün insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize metanet diliyorum. "BU YIL DA MİLLETÇE BİRBİRİMİZE KENETLENECEĞİZ" Terörle, tedhişle ve her türlü Fitnelerle ülkemizi zayıf düşürmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacak, millet-devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. Huzurumuzu, kardeşliğimizi kimse bozamayacak. Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine asla halel getirmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, inanıyorum ki, ülkemizin hukukuna, kardeşliğimize ve demokrasimize yönelebilecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkûm olacaktır.

Bu umutlarla tüm İslam âleminin, Ülkemizin, Milletimizin, Reyhanlı’lı aziz hemşerilerimin yeni yılını ve Mekke’nin Fetih yıl dönümlerini en kalbi duygularımla kutlar, yeni yıl ve Mekke’nin Fetih yıl dönümünün İslam ve İnsanlık âlemine, Ülkemize, Milletimize ve aziz hemşerilerime mutluluk, barış, huzur ve kardeşlik --------- getirmesini dilerim” dedi.

Mimar Mehmet ÇÜTER

Reyhanlı Belediye Başkanı