today10 Mayıs 2024 Cuma Saat 03:33
Reyhanlı Belediye Meclisi Toplandı

Reyhanlı Belediye Meclisi, 2016 yılı Haziran ayı olağan toplantısını Reyhanlı Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi yapmış olduğu açılış konuşmasında; "Saygıdeğer meclis üyeleri… 2016 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Toplantımızda alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum" dedi. Açılış konuşmasının ardından 4 maddelik gündeme geçildi. İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi, İller Bankasından Kredi Kullanılması, Memurlara ait sosyal denge sözleşmesinin yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi, Mülkiyeti belediyeye ait parsel satış izni  konuları görüşülerek tüm partili üyeler tarafından gündem maddelerinin tamamı oy birliği ile kabul edildi.