today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 06:25
Reyhanlı Belediyesi Mayıs Ay'ı Meclis Toplantısı

Reyhanlı Belediye Meclisi, 2016 yılı Mayıs ayı olağan toplantısını Reyhanlı Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Başkanımız Hüseyin Şanverdi yapmış olduğu açılış konuşmasında; "Saygıdeğer meclis üyeleri… 2016 yılı olağan meclis toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Toplantımızda alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Açılış konuşmasının ardından 5 maddelik gündeme geçildi. Kesin hesabın kabulü, İller Bankasından Kredi Kullanılması, İmar Planına Plan Notu İlave Edilmesi, Çukurova Belediyeler Birliğine üye seçimi ve İmar Tadilatı konuları görüşülerek tüm partili üyeler tarafından gündem maddelerinin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Gündem konularının görüşülmesinin ardından söz alan Akparti meclis üyesi Ziya Güleroğlu söz isteyerek şu açıklamaları yaptı; "Sayın Başkanım değerli meclis üyeleri… Gündemde görüşerek kabul ettiğimiz Kesin Hesapla ilgili bir konuya değinmek istiyorum. Yazı İşleri Müdürümüzün hesaplarla ilgili açıklamalarını dinledik. Ben yapılan bu açıklamalardan şunu anladım ki Belediyemiz bütçe ve imkanları, etkin, verimli, tasarruf tedbirlerine azami derecede riayet edilerek kullanılmıştır. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ve Ekibini takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.