today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 07:56
Reyhanlı Belediyesi Personeline Strateji Geliştirme Müdürlüğü Hakkında Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıtı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ, Strateji Geliştirme Müdürlüğünün tanıtım ve bilgilendirme toplantısında, başkan yardımcıları daire müdürleri ve tüm belediye personeli ile bir araya geldi.

Reyhanlı Belediye Başkanlığı bünyesinde yeni kurulan ve faaliyetlerine başlayan Strateji Geliştirme Müdürlüğü Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Strateji Geliştirme Müdürü Necip PORSNOK’ un slayt sunumuyla desteklediği toplantıda konuşan PORSNOK; Strateji Geliştirme Müdürlüğünün amacı ve işleyişi hakkında bilgi vererek, “Reyhanlı Belediyesinin Strateji Geliştirme Müdürlüğünün Kurumsal verimliliği ve kaliteyi arttırmak amacıyla, yeni kamu yönetimi anlayışının temel felsefesi etkililik, verimlilik, hesap verebilirlik, saydamlık kavramları doğrultusunda gelişen Türk kamu yönetimi sisteminin en önemli halkalarından biri olarak, temelde Avrupa Birliğine uyum amacıyla oluşturulmuş bir birimdir” dedi.

PORSNOK’un slâyt anlatımının ardından, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ, Strateji Geliştirme Müdürü Necip PORSNOK’a tanıtım ve bilgilendirme toplantısından dolayı teşekkür etti. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi ve toplantıya katılan personel ile birlikte yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğüne yönelik istişarede bulundu.

DSC-0660
DSC-0668