today10 Mayıs 2024 Cuma Saat 03:46
Reyhanlı'da Sevgi İzi Çığ Gibi Büyüyor

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı hanımefendinin hayata geçirdiği ve Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin, desteklediği Sevgi İzi projesi ilçemiz tarafından yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor.

Reyhanlı Belediyesi personeli tarafından yürütülmekte olan "Sevgi İzi" projesi, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve yöre halkı tarafından yoğun bir talep görmeye devam etmektedir. Ayrıca Reyhanlı Meslek Yüksek okulu öğrencileri de projeye destek vererek engelli vatandaşlarımızın belediyemize müracaat etmelerini sağladılar. Bu güne kadar yapılan kayıtlar ve 2. etap kayıtlarımız ile 105 engelli vatandaşımızın kaydı alındı. Kayıtları yapılan engelli hastalarımıza projeye gönül veren lisanslı dövme ustası Pamela Demir tarafından sol kol üzerine silinmeyecek şekilde kişisel numaraları (dövme) işlenerek Sevgi İzi Uygulaması tamamlanmış oldu.
Başkanımız; "Vatandaşlarımızın kaybolmalarını engellmek adına bir hizmet yapmış olmanın grurunu yaşamaktayız. Programda emeği geçen gönüllü lisanslı dövmeci Pamela Demir hanımefendiye, programa renk katan Reyhanlı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, programa katılan ailelere Reyhanlı Belediyesi olarak teşekkür ediyorum"dedi.