today26 Nisan 2024 Cuma Saat 06:02
Şehitlerimizin Acısı Yüreğimizi Yaktı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen terör eylemi sonucunda hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşan polislerimize ve şehit haberini aldığımız memleketimizin biricik evladı, Cuma Mercimek'in şehit oluşu bizleri derinden üzmüştür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin acılarını en kalbi duygularla paylaşıyor, kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bütün kurumlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve topyekûn vatandaşlarının ülke meselelerine gösterdikleri büyük hassasiyet, toplumsal sağduyu ve derin vatan sevgisi bilinciyle birlik ve beraberliğimizi koruyacağımıza --------- inanıyoruz. Bütün milletimizin başı sağ olsun.

Hüseyin Şanverdi - Reyhanlı Belediye Başkanı