today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 04:30
Toplu Düğün Töreninde 90 Çiftimiz Dünya Evine Girdi

Reyhanlı Belediyesi'nin öncülüğünde Reyhanlı Kaymakamlığı ve Konya Mehir Vakfı işbirliğinde yürütülen kampanyada maddi imkansızlıklar nedeniyle düğün yapmakta zorlanan 90 çift dünya evine girdi. Bu çiftlerin gelin ve damatlık kıyafetleri ile beyaz eşya, oturma grubu, yatak odası takımı gibi ev eşyaları da Reyhanlı Belediyesi'nin öncülüğünde Reyhanlı Kaymakamlığı ve Konya Mehir Vakfı işbirliğinde tarafından karşılandı.

Tayfur Sökmen Stadyumunda gerçekleşen toplu nikah töreni ile 90 çift dünya evine girdiği törenin açılışında konuşan Reyhanlı Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi; “ilk belediye başkanı olduğu 2004 yılında 45 çiftçin toplu nikahlarını yaptık, bu defa Kaymakamlık ve Mehir Vakfı işbirliği ile çeşitli nedenlerle düğünlerini erteleyen 90 çiftin nikah törenlerini --------- yapıyoruz, hayırlara vesile olsun” dedi.