today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 06:38
Ulu Önderimiz Saygıyla Anıldı

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; ölümünün 76' ıncı yıl dönümünde saygıyla anıldı. İlçe protokolü ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen anma töreni, Belediye Hizmet binası önünde bulunan Atatürk Büstüne çelenk koyularak başladı. Saat:09.05' te siren sesiyle başlayan saygı duruşunun ardından Milli Marşımız okunarak bayraklar yarıya indirildi. Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu şiirler ve Atatürk konulu slayt gösterisi, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Cemil Meriç Salonunda gerçekleştirildi. Atatürk konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, ödüllerini ilçe kaymakamımız, Garnizon Komutanımız ve Belediye Başkanımız verdi. İlçe Protokolümüz saat:11.00' da Yahya Turan  Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Karakalem çalışması Atatürk portreleri sergisinin açılışına katıldı.

---------