today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 05:02
Yeni İmam Hatip Lisesi'nin Temelleri Atıldı

Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı ilçemizde yaptırılacak olan Mehmet Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli, 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 11.30’da düzenlenen törenle atıldı.

Temel Atma töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, okul yapımını üstlenen Tosyalı Holding'e teşekkür ederek, “İnsanları ebedi kılacak olan ve insanlara vermiş oldukları hürmet, hizmet ve ortaya koymuş oldukları eserlerdir.” dedi.

Törene, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekilleri Sadullah Ergin, Adem Yeşildal ve Hacı Bayram Türkoğlu, Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, bazı İlçe Belediye Başkanları, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halil Sanlı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve ailesi ile vatandaşlar katıldı.